نی‌ نی سایت

تجربیات نی نی سایتی ها در پخت کیک: 16 نکته خاص

پخت کیک، شیرین‌ترین هنری که هر کسی می‌تواند در خانه امتحان کند. اما گاهی اوقات، رسیدن به نتیجه مطلوب، کار آسانی نیست. خوشبختانه، نی نی سایت، گنجینه‌ای از تجربیات بانوان هنرمند است که نکات ارزشمندی را در اختیار ما قرار می‌دهند. در این پست، خلاصه‌ای از مهم‌ترین تجربیات نی نی سایتی‌ها در پخت کیک را با شما به اشتراک می‌گذاریم:

این نکات را به دقت مطالعه کنید تا کیک‌های خوشمزه‌تری بپزید:

  • دما و تازگی مواد:

    حتماً تخم مرغ‌ها و کره را نیم ساعت قبل از شروع پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
  • الک کردن آرد:

    آرد را حداقل دو بار الک کنید تا سبک شود و کیک پف بهتری داشته باشد.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • هم زدن صحیح:

    تخم مرغ و شکر را تا زمانی که کرم رنگ و کشدار شود، با همزن بزنید.
  • اضافه کردن مواد خشک:

    مواد خشک را به آرامی و به صورت دورانی به مواد تر اضافه کنید تا پف کیک نخوابد.
  • میزان رطوبت:

    اگر مواد کیک خیلی سفت بود، کمی شیر یا آب به آن اضافه کنید.
  • روغن مناسب:

    برای چرب کردن قالب، از روغن جدا کننده یا روغن جامد استفاده کنید.
  • کاغذ روغنی:

    بهره‌گیری از کاغذ روغنی در کف قالب، از چسبیدن کیک جلوگیری می‌کند.
  • گرم کردن فر:

    حتماً فر را از قبل گرم کنید.
  • دمای فر:

    دمای فر را با توجه به نوع کیک تنظیم کنید.
  • مدت زمان پخت:

    مدت زمان پخت کیک را با توجه به نوع کیک و فر تنظیم کنید.
  • تست پخت:

    برای اطمینان از پخت کیک، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.
  • سرد کردن کیک:

    اجازه دهید کیک قبل از برش دادن، کاملاً خنک شود.
  • نگهداری کیک:

    کیک را در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.
  • طعم دهنده ها:

    از وانیل، دارچین، هل یا پوست لیمو برای طعم دادن به کیک استفاده کنید.
  • بهره‌گیری از ماست:

    اضافه کردن کمی ماست به خمیر کیک، باعث نرمی و لطافت آن می‌شود.
  • فر دست ساز:

    اگر فر ندارید می‌توانید کیک را در قابلمه روی گاز یا در پلوپز هم بپزید.

با آرزوی موفقیت در آشپزی!

منتظر تجربیات و نظرات شما هستیم.





16 نکته طلایی پخت کیک از زبان مامان‌های نی‌نی‌سایتی!


16 نکته طلایی پخت کیک از زبان مامان‌های نی‌نی‌سایتی!

1. راز پف عالی کیک: تخم‌مرغ‌ها رو درست بزنید!

بیشتر مامانا میگن مهم‌ترین عامل پف کیک، خوب هم زدن تخم‌مرغ‌هاست. باید حسابی پفکی و کرم رنگ بشه. بعضی‌ها هم پیشنهاد میدن سفیده و زرده رو جدا بزنید و سفیده رو آخر سر به آرومی فولد کنید تا پفش نخوابه. حواستون باشه تخم‌مرغ‌ها حتما به دمای محیط رسیده باشن!همزن برقی بهترین گزینه است. اونقدر بزنید که جای پره های همزن روی مخلوط بمونه. برای کیک های شکلاتی هم همین قانون برقراره!فراموش نکنید که ظرف تخم مرغ و پره های همزن باید کاملا تمیز و عاری از چربی باشه.

2. آرد رو الک کنید، حتما!

الک کردن آرد باعث میشه هوا بین ذرات آرد وارد بشه و کیک سبک‌تر و پوک‌تر بشه. حداقل سه بار الک کردن رو امتحان کنید، تفاوت رو حس می‌کنید. بعضی از مامان‌ها میگن حین الک کردن، بیکینگ پودر و وانیل رو هم با آرد مخلوط کنید. الک کردن آرد باعث یکدست شدن مواد خشک و بهتر مخلوط شدن آنها میشه. اگر آرد رو مستقیم از یخچال خارج کردین، حتما قبل از استفاده الکش کنید. با این کار از گلوله شدن آرد در کیک جلوگیری می کنید. حتی اگر آردتون تاریخ مصرف داشته باشه، باز هم الک کردنش ضروریه.

3. دمای فر، مهم‌تر از چیزی که فکر می‌کنید!

دمای فر باید دقیق باشه. اگر خیلی داغ باشه، کیک زود می‌سوزه و داخلش خام می‌مونه. یه دماسنج فر تهیه کنید تا خیالتون راحت بشه. قبل از اینکه مواد کیک رو آماده کنید، فر رو روشن کنید تا گرم بشه. اگه فرتون خیلی قویه، یه ظرف آب داخل فر بذارید تا رطوبت داخل فر حفظ بشه. در فر رو حین پخت باز و بسته نکنید. اگر کیکتون زود داره میسوزه، یه فویل آلومینیومی روی کیک بذارید. پخت کیک در دمای پایین‌تر و زمان بیشتر، نتیجه بهتری میده.

4. اندازه‌گیری دقیق مواد اولیه، کلید موفقیت

نسبت مواد اولیه خیلی مهمه. کم و زیاد شدن یه ماده می‌تونه کل بافت کیک رو خراب کنه. از پیمانه‌های استاندارد شیرینی‌پزی استفاده کنید. به جای پیمانه، بهتره از ترازو استفاده کنید و مواد رو وزن کنید. مواد لازم رو قبل از شروع کار، آماده کنید و دم دستتون بذارید. دقت کنید که بیکینگ پودر و جوش شیرین تاریخ مصرف داشته باشن. اگر از مواد جایگزین استفاده می کنید، حتما نسبت ها رو درست رعایت کنید. تجربه مامان‌ها نشون داده، اندازه‌گیری دقیق، یعنی کیک بی‌نقص!

5. کیفیت مواد اولیه رو جدی بگیرید!

از مواد اولیه باکیفیت استفاده کنید. تخم‌مرغ تازه، آرد مرغوب، وانیل اصل، همه تاثیر دارن. کره به جای روغن، طعم بهتری به کیک میده (البته اگه رژیم ندارید!). شیر یا ماست پرچرب، کیک رو نرم‌تر می‌کنه. برای کیک شکلاتی، از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید. بهره‌گیری از اسانس های با کیفیت هم می تونه طعم کیک رو بهتر کنه. اگر می خواهید از میوه در کیک استفاده کنید، از میوه های تازه و رسیده استفاده کنید. مواد کهنه و مونده، مساوی با کیک بی‌کیفیت!

6. هم زدن مواد، با دقت و حوصله

مواد رو به آرومی و با حوصله هم بزنید تا یکدست بشن. زیاد هم زدن باعث میشه کیک سفت بشه. مواد خشک و تر رو به تناوب به هم اضافه کنید. از لیسک برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید. وقتی سفیده تخم‌مرغ رو اضافه می‌کنید، به صورت دورانی و خیلی آروم فولد کنید. زیاد هم زدن باعث فعال شدن گلوتن آرد میشه و کیک سفت میشه. مواد رو از پایین به بالا هم بزنید تا هوا از کیک خارج نشه. تجربه ثابت کرده، حوصله در هم زدن، کیک خوشمزه‌تر!

7. قالب مناسب، کیک زیبا

قالبی رو انتخاب کنید که اندازه مناسبی داشته باشه. اگه قالب خیلی بزرگ باشه، کیک پهن میشه. قبل از ریختن مواد، قالب رو چرب کنید و آردپاشی کنید. از کاغذ روغنی هم میتونید استفاده کنید تا کیک به راحتی از قالب جدا بشه. قالب های سیلیکونی هم گزینه خوبی هستن، به شرطی که جنس خوبی داشته باشن. قالب رو تا سه چهارم پر کنید. برای جلوگیری از چسبیدن کیک، می تونید از روغن جدا کننده استفاده کنید. انتخاب قالب درست، یعنی کیک خوش‌فرم!

8. تست خلال دندون، روش امتحان شده

برای اینکه مطمئن بشید کیک پخته، یه خلال دندون رو وسط کیک فرو کنید. اگه تمیز بیرون اومد، یعنی کیک حاضره. اگر خلال دندون خیس بود، چند دقیقه دیگه کیک رو داخل فر بذارید. به جای خلال دندون، میتونید از چنگال هم استفاده کنید. دقت کنید که تست رو وسط کیک انجام بدید. اگه روی کیک خیلی تیره شده ولی داخلش هنوز خامه، یه فویل روش بذارید. صبر کلید ماست، کیک پخته و خوشمزه در انتظار شماست. اگه خلال دندون کمی چسبناک بود، به پختن ادامه دهید.

9. خنک کردن کیک، قبل از برش

بعد از پخت، اجازه بدید کیک کمی خنک بشه و بعد از قالب خارجش کنید. اگه کیک داغ باشه، خرد میشه. بهتره کیک رو روی توری خنک کننده بذارید تا تهش هم خنک بشه. برش زدن کیک گرم، مساوی با کیک له شده!برای برش های تمیزتر، از چاقوی اره ای استفاده کنید. قبل از برش زدن کیک، چاقو رو گرم کنید. صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود.

10. نگهداری صحیح کیک، طعم ماندگار

کیک رو داخل ظرف دربسته نگهداری کنید تا خشک نشه. میتونید کیک رو داخل یخچال هم نگهداری کنید، اما قبل از سرو، اجازه بدید به دمای محیط برسه. برای نگهداری طولانی مدت، کیک رو فریز کنید. فریز کردن کیک، بهترین راه برای حفظ تازگیه. کیک خامه ای رو حتما داخل یخچال نگهداری کنید. برای طعم بهتر، کیک رو چند ساعت قبل از سرو آماده کنید. نگهداری درست، یعنی کیک همیشه تازه!

11. بهره‌گیری از شیر یا آب جوش برای کیک شکلاتی

اضافه کردن شیر یا آب جوش به مواد کیک شکلاتی، باعث میشه بافت کیک نرم‌تر و شکلاتی‌تر بشه. میتونید از قهوه هم استفاده کنید تا طعم کیک شکلاتی رو تقویت کنید. این نکته رو حتما برای کیک شکلاتی امتحان کنید. دقت کنید که مایع داغ رو به آرامی به مواد اضافه کنید. اگر از پودر کاکائو استفاده می کنید، ابتدا آن را در مایع داغ حل کنید. این کار باعث می شود طعم شکلات بهتر و بیشتر حس شود. کیک شکلاتی با طعم و بافتی بهتر در انتظار شماست!

12. وانیل، عطر جادویی کیک

وانیل یکی از مهم‌ترین مواد برای خوش عطر کردن کیکه. از وانیل اصل استفاده کنید تا طعم و عطر بهتری داشته باشید. وانیل رو در آخرین مرحله به مواد اضافه کنید. به جای وانیل، میتونید از اسانس های دیگه هم استفاده کنید. زیاد از وانیل استفاده نکنید، چون ممکنه طعم کیک رو تلخ کنه. وانیل مایع معمولا بهتر از وانیل پودریه. عطر و طعم وانیل، کیک رو بی‌نظیر می‌کنه!حتی مقدار کمی وانیل هم کافیه!

13. اضافه کردن میوه به کیک

اگه میخواید به کیک میوه اضافه کنید، میوه ها رو قبلش توی آرد بغلتونید تا ته نشین نشن. از میوه های تازه و رسیده استفاده کنید. میتونید از میوه های خشک هم استفاده کنید. میوه های خیلی آبدار رو قبل از اضافه کردن به کیک، کمی خشک کنید. میوه ها رو به اندازه های کوچیک خرد کنید. کیک میوه‌ای، یه انتخاب سالم و خوشمزه!میوه های ریز شده طعم بهتری دارن!

14. کیک با ماست، لطیف و خوشمزه

اضافه کردن ماست به کیک، بافت اون رو لطیف‌تر و نرم‌تر می‌کنه. از ماست پرچرب استفاده کنید. ماست رو به دمای محیط برسونید. میتونید به جای ماست، از خامه ترش هم استفاده کنید. اضافه کردن ماست به کیک، یه راز خوشمزگیه!میتونید از ماست میوه ای هم استفاده کنید. با کیک ماستی، مهموناتون رو شگفت‌زده کنید!

15. بهره‌گیری از روغن مایع به جای کره

اگه میخواید کیک رژیمی درست کنید، میتونید به جای کره از روغن مایع استفاده کنید. از روغن مایع بدون بو و طعم استفاده کنید. روغن مایع ذرت یا آفتابگردان گزینه های خوبی هستن. دقت کنید که مقدار روغن رو درست اندازه گیری کنید. کیک رژیمی، یه انتخاب عالی برای سلامتی!به میزان مصرف روغن توجه کنید!باز هم میشه کیک خوشمزه ای داشت!

16. جلوگیری از ترک خوردن روی کیک

برای جلوگیری از ترک خوردن روی کیک، دمای فر رو کم کنید و زمان پخت رو بیشتر کنید. یه ظرف آب داخل فر بذارید. میتونید روی کیک رو با فویل بپوشونید. از باز و بسته کردن زیاد در فر خودداری کنید. کیک بدون ترک، نشونه یه کیک پخته شده عالیه!صبر کنید تا کیک خودش سرد بشه!ترک خوردن رو به حداقل برسانید!

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا